Tatuoijat

Tapiola

Tapiolassa työskentelevät Tommi, Miia ja Lotta

Vuosaari

Vuosaaressa työskentelevät Tiia, Iiris, Tommi ja Pinja

Tommi

 Oletus on munauksien äiti 

Miia

Miia aka Miirupa

Tiia

Mieluummin vähä extra ku iha basic

Olen Kainuusta Hesoihin eksynyt juntti, joka piirsi omiin käsiinsä mustekynällä ensimmäisen kerran 2 vuotiaana. Olen pääasiassa itseoppinut tatuoija ja olen ensimmäisen kerran tarttunut tatuointikoneeseen vuonna 2010 ja Inkromantixilla olen työskennellyt alkuvuodesta 2019. 


Oma tyylini tatuoida on hyvin illustratiivinen ja luonnosmainen.  Pidän erityisesti erilaisten synkkien aiheiden tatuoimisesta ja toisaalta myös vastapainoksi kukka-asetelmista, anime- ja mangahahmoista, sekä Tove Janssonin kuvitusten toteuttamisesta.

Teen pääasiallisesti mustaharmaata ja blackwork tyyliä, mutta tehostevärejä on mahdollista käyttää. 

Kaikenlaiset arpien peittokuvat ovat myös suosikkejani ja olen asiakkaiden kanssa niiden suhteen aina sensitiivinen. 

Mitä oudompi idea sen parempi!

Iiris

"Yks peruna kerrallaan 

Olen piirtänyt ja maalannut koko pienen elämäni, ja valmistunut 2017 Kuvataiteen Kandidaatiksi Hollannissa. Siirryin niistä hommista vaiheittain tatuoimaan ja aloitin täysipäiväisenä tatuoijana Hollannissa 2020 juuri ennen koronan alkua. Inkromantixilla aloitin syksyllä 2021.

Teen mustaharmaita monentyylisiä töitä, mutta mieleisimpiä ovat semi-realistiset, illustratiiviset ja eri tyylejä yhdistelevät kuvat. Aiheina kiehtoo kasvi- ja eläinkunta, hyönteiset, kalat, luut yms. biologia, abstraktit kuvat... ja oikeastaan ihan kaikki.
Villit ideat ovat erittäin tervetulleita!